HOE GAAN WE JE HELPEN?

Werkwijze (1)
DE START VAN HET AVONTUUR

KENNISMAKEN EN DOORVRAGEN

De zoektocht naar jouw nieuwe interieur beginnen we met een kennismakingsgesprek. Jij kan alles vertellen over het project en al je vragen stellen. Tijdens dit gesprek verzamel ik de informatie om een offerte op maat te kunnen maken. Om welke ruimtes gaat het? Wat heb je precies nodig? De offerte ontvang je binnen een week zodat je weet waar je aan toe bent.

Voor het echte werk kan beginnen duiken we eerst nog in jouw leven. Daarom kom ik het liefste langs bij jou op locatie, ook al gaat het over een nieuwbouw advies. En als het wel om de huidige woning gaat kan ik meteen de ruimtes en lichtinval zien. En een beetje rommel is absoluut niet erg!

Na dit gesprek weet ik hoe je leeft, wat je belangrijk vindt, welke rol jouw woning daarin speelt, waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je haren van overeind gaan staan.

HET CREATIEVE PROCES KAN BEGINNEN

FILTEREN EN VERTALEN

Al de informatie uit ons gesprek borrelt in mijn hoofd en verwerk ik in een moodboard en indelingsplan. Dit bespreek ik met je tijdens een persoonlijke presentatie. Als je dan denkt,  ‘yes, dit is het’, ga ik verder met het uitwerken van het plan. Mocht je nog twijfelen passen we het sfeerbeeld aan.

Het interieuradvies kan bestaan uit een combinatie van een meubelplan, lichtplan, materialenplan of kleurenplan.

Het is maar net wat jij nodig hebt om je droominterieur te verwezenlijken.

Werkwijze (2)
Werkwijze (3)
JOUW DROOMINTERIEUR VORMGEVEN

PRESENTEREN EN VERWEZENLIJKEN

Het gehele plan kom ik persoonlijk bij jou presenteren zodat ik de gekozen adviezen kan toelichten en jij al je vragen kan stellen die je nog hebt.

En dan is het tijd om het plan op papier over te brengen in je interieur. Als je hier wat handjes bij kan gebruiken kan ik met je mee op pad gaan als personal shopper, offertes voor de grote meubelen opvragen of met al de accessoires die ik adviseer jouw kant op komen.

Zullen we kennismaken?